ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου για τα ταξίδια σου!

Ο Αύγουστος είναι συνήθως ο μήνας των διακοπών, έστω και για λίγες μέρες, οι περισσότεροι οργανώνουμε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Επιτέλους η στιγμή για χαλάρωση, ξεκούραση και απόδραση από την καθημερινότητα έφτασε. Κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες, προσπαθούμε να πάρουμε μαζί μας ότι χρειαζόμαστε, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την ανάλογη «προετοιμασία» του αυτοκινήτου μας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν ταξίδι με το αυτοκίνητο, λόγω των μεγάλων ευκολιών που προσφέρει.
Για να έχουμε λοιπόν ένα ευχάριστο και κυρίως ασφαλές και πρακτικό ταξίδι καλό είναι να εφοδιάσουμε το αυτοκίνητο μας με τα παρακάτω αξεσουάρ.
Ξεκινώντας από τα πιο βασικά και συγχρόνως απαραίτητα από τον Κώδικα Οδικής Ασφάλειας, το προειδοποιητικό τρίγωνο, το φαρμακείο και ο πυροσβεστήρας, πρέπει να βρίσκονται οπωσδήποτε στο πορτμπαγκάζ.

Το τρίγωνο προειδοποιεί και ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς, ότι λόγω πιθανής βλάβης του οχήματος ή άλλη αιτία έχουμε σταματήσει έκτακτα, σε θέση όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Το φαρμακείο, απαραίτητο και αυτό, κυρίως αν διανύουμε μεγάλες αποστάσεις και κάνουμε μεγάλα ταξίδια, μας προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση μικροτραυματισμών.
Στην συνέχεια,ο πυροσβεστήρας δεν πρέπει να λείπει, αφού κατά διαστήματα ελέγχουμε πάντα την ημερομηνία λήξης, ώστε να μην έχει παρέλθει, υποχρεούμαστε να τον έχουμε στο αυτοκίνητο μας.
Η ασφάλεια η δική μας και όσων βρίσκονται στο αυτοκίνητο μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Γι’αυτό συχνά ωφείλουμε να ελέγχουμε αλλά και να αντικαθιστούμε ότι λείπει από όσα αναφέραμε πιο πάνω. Ο εξοπλισμός αυτός πρέπει να υπάρχει και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε κάθε μας μετακίνηση.


Θα συνεχίσουμε με είδη που είναι πολύ χρήσιμα και κάνουν την ζωή μας ευκολότερη και το ταξίδι μας πιο ευχάριστο.
Ο θήκες για cd, οι ποτηροθήκες, οι αντάπτορες, αποτελούν gadget που καθιστούν την οδήγηση πολύ πιο άνετη.
Μας διευκολύνουν αφού μπορούμε να τοποθετήσουμε τον καφέ μας ή το κινητό μας ενώ οδηγούμε, αλλά μας γλιτώνουν και από μικροατυχήματα που μπορούν να συμβούν και να λερώσουν το σαλόνι του αυτοκινήτου.
Οι λεβιέδες ταχυτήτων, διαθέσιμοι με δερμάτινες λεπτομέρειες και από ανοξείδωτο ατσάλι θα κάνουν την διαφορά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.
Το θερμόμετρο αυτοκινήτου μας ενημερώνει αναπάσα στιγμή τι θερμοκρασία επικρατεί στο εσωτερικό του, αλλά και εξωτερικά.
Τα καλύμματα καθισμάτων και τιμονιού αποδεικνύονται σωτήρια, αφού προστατεύουν τα καθίσματα και το τιμόνι από το αλάτι της θάλασσας, την άμμο, τον ιδρώτα και τον ήλιο. Επίσης αναβαθμίζουν και ανανεώνουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Σε όποιο κατάστημα της Autoplus βρίσκεται κοντά σας, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές και σε σχέδια αλλά και σε υλικό κατασκευής όπως πετσετέ, υφασμάτινα, δερματίνης, με βελουτέ ύφασμα αλλά και πολυεστέρα.
Πριν φύγετε για διακοπές φροντίστε να κάνετε μία βόλτα ώστε να προετοιμαστείτε καταλλήλως για το ταξίδι σας!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX