ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Τι να επιλέξω;

Τώρα που έχει αρχίσει να μπαίνει ο χειμώνας και οι μέρες της καραντίνας φαίνεται να τελειώνουν όλοι μας σκεφτόμαστε να πάμε μια εκδρομή σε κάποιο βουνό για να απολαύσουμε το τοπίο. Κάποιοι από εμάς όμως τρομάζουν στην ιδέα μιας και δεν μπορούν να αποφασίσουν στον κατάλληλο εξοπλισμό για τα χιόνια και τον πάγο. Εμείς όμως σου παρουσιάζουμε τις διάφορες κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά τους για να μπορέσεις να επιλέξεις.
Πρώτα από όλα τα αντιολισθητικά θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες:

-       Να είναι κατάλληλα για χιόνι και πάγο.

-       Να έχουν το κατάλληλο νούμερο για τα λάστιχα μας.

-       Να καταρτιστούμε στους τρόπους που τα βάζουμε και τα βγάζουμε.

-       Να δοκιμάσουμε τα αντιολισθητικά στα λάστιχα του αυτοκινήτου μας πριν τα αγοράσουμε.

 

Στο online κατάστημα της Autoplus υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από τα οποία μπορoύμε να διαλέξουμε.

 

  1. Υφασμάτινες αλυσίδες:  Τοποθετούνται και αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, ενώ προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι χωρίς κραδασμούς. Οι αλυσίδες αυτές κατασκευάζονται από σκληρό ανθεκτικό ύφασμα, αλλά είναι κατάλληλες ΜΟΝΟ για χιόνι και πάγο.
 

  1. Αλυσίδες AUTOBOSS και KONIG: Διαθέτουν ρομβικό πλέγμα για μέγιστη ασφάλεια στο χιόνι και στο πάγο, ενώ είναι ιδανικές για αποφυγή πλαγιολισθήσεων. Οι αλυσίδες KONIG περιλαμβάνουν ειδική ενισχυμένη καστάνια για σταθερό κράτημα και δέσιμο με ατσάλινους κρίκους.
 

  1. Αλυσίδες Spikes Spider:  Είναι κατάλληλη για χρήση σε χιόνι και πάγο. Τo αντιολισθητικo σύστημα από ανθεκτικό υλικό "πτερύγια" με τα ατσάλινα καρφιά, που πραγματικά «δαγκώνουν» τον πάγο και το χιόνι προσφέροντας πρόσφυση και εμπιστοσύνη στον οδηγό και στους συνεπιβάτες. Το "πανέξυπνο" σύστημα επιτρέπει την γρήγορη και πανεύκολη τοποθέτηση στις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα. 
Είναι απαραίτητο πριν προχωρήσουμε στην αγορά αντιολισθητικών να ξέρουμε τις διαστάσεις των ελαστικών. Σε περίπτωση δυσκολίας, οι ειδικοί της Autoplus μπορούν να σε βοηθήσουν με περισσότερες οδηγίες για αν βρεις την κατάλληλη επιλογή.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX