ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία αυτοκινήτου και μηχανής με κουκούλες Autoplus

Εκτός από την πανδημία που πλήττει την χώρα μας πρόσφατα άρχισε να πέφτει και η θερμοκρασία και  να μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας. Εμείς μπορούμε να προστατευτούμε αποτελεσματικά από την κακοκαιρία με την θέρμανση στο σπίτι μας, παρόλα αυτά θα πρέπει να βρούμε τρόπους να προστατεύσουμε και τα οχήματα μας από το κρύο καιρό.
Ένας μοναδικός τρόπος για να προστατεύσουμε τα οχήματα μας είτε αυτά είναι μηχανές είτε είναι αυτοκίνητα είναι οι κουκούλες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ανάλογα με το είδος οχήματος που έχουμε και ανάλογα με τις απαιτήσεις μας για τα χαρακτηριστικά τους. Είτε θέλεις να προμηθευτείς κουκούλα για την μηχανή σου είτε για το αυτοκίνητό σου θα πρέπει να γνωρίζεις καλά το μέγεθος και τις διαστάσεις αφού πρέπει η κουκούλα να εφαρμόζει «σα γάντι» στο όχημα για να το προστατεύει.

 

Πολλοί από εμάς θεωρούν πως το να εφοδιαστούν με μια καλής ποιότητας κουκούλα για την μηχανή τους είναι χάσιμο χρόνου. Αντιθέτως όμως η χρήση κουκούλας είναι απαραίτητη μιας και τα πλαστικά της μηχανής από τον ήλιο, τον παγετό και την βροχή αλλοιώνονται και χάνουν το χρώμα τους. Επιπλέον, ακόμα και αν διαθέτετε εσωτερικό χώρο για να παρκάρετε την μηχανή σας, η σκόνη πάντα θα υπάρχει και ο μόνος τρόπος να την αποφύγετε είναι η κουκούλα.  Η AUTOPLUS  διαθέτει κουκούλες μηχανών 100% αδιάβροχες που έχουν εσωτερική βαμβακερή επένδυση, εξασφαλίζοντας μόνωση και προστασία για την μηχανή σας. Οι κουκούλες έχουν απίστευτη εφαρμογή αρκεί να γνωρίζετε το είδος και τον τύπο της μηχανής για να παραγγείλετε το σωστό μέγεθος.

Ακόμα και για εσάς που διαθέτετε αυτοκίνητο ανεξάρτητα από το αν έχετε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο στάθμευσης, η κουκούλα δεν επιτρέπει την υγρασία να εισέλθει στο όχημα, αποτρέποντας έτσι το χρώμα να «ματάρει» και να πάψει πλέον να είναι λαμπερό. Επιπλέον σε εξωτερικό χώρο η κουκούλα μπορεί να αποτρέψει μικρογρατζουνιές και βαθουλώματα από το κακό παρκινγκ του μπροστινού σας. Η κουκούλα που θα επιλέξεις πρέπει να εφαρμόζει σωστά στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να μην μπαίνει αέρας και μετακινεί την κουκούλα, τρίβοντας την σκόνη πάνω στο μέταλλο. Η AUTOPLUS διαθέτει τεράστια ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων κλασικές, υφασμάτινες , ελαστικές σε διαφορετικές ποιότητες και μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, είτε αυτά είναι Jeep, Smart ή απλά ΙΧ.

 

Φέτος κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και προστάτευσε το όχημα σου από όλα τα πιθανά αρνητικά σενάρια. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις για την κατάλληλη για εσένα κουκούλα, επικοινώνησε με την εξειδικευμένη ομάδα της AUTOPLUS για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX