ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σου

Πλησιάζει ο καιρός που η καραντίνα θα τελειώσει και θα βάλουμε και πάλι το αυτοκίνητο στην καθημερινότητα μας.

Έτσι ακόμα και αν το χρειαζόμαστε για μικρές μετακινήσεις μέσα στην μέρα είτε για να ταξιδέψουμε με την οικογένεια μας, θα πρέπει να εξετάσουμε αν υπάρχουν στο όχημα μας τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνουμε την οδήγηση μας πιο απολαυστική αλλά  και να μας βοηθήσουν σε τυχόν επείγουσες στιγμές.

Στην αγορά υπάρχουν τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτου που θα μας συντροφεύουν στο αμάξι μας για να κάνουν το ταξίδι μας ασφαλές και άνετο.

Ασφάλειες

Οι ανταλλακτικές ασφάλειες είναι απαραίτητο να υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε αν καεί κάποια ασφάλεια σε κάποιες από τις μετακινήσεις μας να μπορέσουμε να την αντικαταστήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε για κάποιον ειδικό, ούτε να πληρώσουμε πρόστιμο στην τροχαία για κάποια καμένη λάμπα.

Ειδικά τώρα, κατά τους χειμερινούς μήνες, η υγρασία και η παρατεταμένη χρήση των ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκίνητου, δηλαδή του καλοριφέρ, των ηλιοκαθαριστήρων και των φώτων, καθιστούν φυσιολογικό οι ασφάλειες να καίγονται με μεγαλύτερη συχνότητα.

Στο e-shop της Autoplus θα μπορέσουμε να βρούμε ασφάλειες όλων των ειδών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας.

Γρύλλοι

Ο νόμος υποχρεώνει όλους τους οδηγούς να έχουν μέσα στο αμάξι τους όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα τον βοηθήσουν να αλλάξει ένα λάστιχο, ένα από αυτά είναι και ο γρύλος.  Το αξεσουάρ αυτό βοηθά στην ανύψωση του αυτοκίνητου όταν μένουμε από λάστιχο, σε περίπτωση όμως που δεν γνωρίζουμε την διαδικασία είναι προτιμότερο να καλέσουμε την οδική βοήθεια.

Η Autoplus, διαθέτει δυο είδη γρύλλων: μηχανικό γρύλλο και υδραυλικό, που επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες μας.


Πιεσόμετρα ελαστικών

Το κάθε όχημα έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές ελαστικών, τα πιεσόμετρα ελαστικών θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την πίεση σε κάθε ελαστικό. Κάθε μήνα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται το εργαλείο αυτό έτσι ώστε να καταλαβαίνουμε σαν οδηγοί πότε τα λάστιχα χρειάζονται αέρα ή όχι.

Στο e-shop της Autoplus θα μπορέσουμε να βρούμε και απλά αλλά και ηλεκτρονικά πιεσόμετρα για τα ελαστικά του αυτοκίνητου μας.

Κομπρεσέρ

Το κομπρεσέρ ή συμπιεστής δημιουργεί τη ροή του ψυκτικού μέσου στο κύκλωμα των σωληνώσεων του συστήματος κλιματισμού και μέσα από αυτόν περνά το αέριο το οποίο συμπιέζει, και προωθείται στον συμπυκνωτή όπου και υγροποιείται. Έτσι είναι απαραίτητο να φροντίζουμε τον κλιματισμό του αυτοκινήτου μας με το κατάλληλο αξεσουάρ.

Ρεμούλκες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα ρεμουλκό βοηθά στην μετακίνηση του αυτοκινήτου λόγω κάποιας βλάβης που έχει υποστεί στην διάρκεια της μετακίνησης.

Φακός

Αν βρεθεί η ανάγκη να αλλάξετε το λάστιχο σας την νύχτα ο φακός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αποτελεσματικά. Έτσι, καθίσταται αναγκαία η αγορά ενός φακού για να προμηθεύσετε το αυτοκίνητο σας.

 
Το εξειδικευμένο προσωπικό της AUTOPLUS θα σας εξοπλίσει με τα πιο ποιοτικά αξεσουάρ αυτοκίνητων για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX