ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Aλυσίδες χιονιού τώρα που μπορούμε να μετακινηθούμε και μάλλον θα πάμε στα βουνά!

Η κυβέρνηση προχώρησε στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θέτοντας τις κατάλληλες βάσεις για να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Το επόμενο βήμα αν όλα πάνε καλά θα είναι το άνοιγμα των χιονοδρομικών και η αναστολή της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό, που μας αποκλείουν από το να μετακινούμαστε.
Έτσι, θα έχουμε την δυνατότητα να απομακρυνθούμε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να επισκεφθούμε νέα μέρη. Παρόλα αυτά, βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και ο καιρός είναι πολύ ασταθής κάνοντας τις μετακινήσεις λιγότερο ασφαλείς. Ειδικά σε όσους αρέσουν οι περιπέτειες στα βουνά είναι απαραίτητο να εξοπλιστείτε με καλής ποιότητας αλυσίδες για να αποφύγετε τον αποκλεισμό λόγω χιονιού ή πάγου.

 

Οι αλυσίδες χιονιού είναι απαραίτητες, καθώς παρέχεται η απαιτούμενη αντίσταση σε απαιτητικές οδικές συνθήκες όπως σε χιόνι ή πάγο. Χωρίς τις αλυσίδες χιονιού, το όχημα σου είναι πιθανόν να γλιστρήσει και να βγει εκτός πορείας. Επομένως, για να απολαύσεις τις χειμερινές σου εξορμήσεις με ασφάλεια θα πρέπει να φροντίσετε να προμηθευτείτε και αλυσίδες χιονιού. 

Τα αντιολισθητικά συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μόνο για χιόνι, άλλα ακόμα και αν είναι και για χιόνι και πάγο, σχεδόν κανένα σύστημα δεν ενδύκνειται για παρατεταμένη οδήγηση στην άσφαλτο. Πλέον όμως, υπάρχουν αρκετά συστήματα που έχουν την δυνατότητα να καλύψουν περισσότερα ανάγκες του αυτοκινήτου κατά την οδήγηση.

Τα αντιολισθητικά συστήματα που προσφέρει η Autoplus είναι:

Aλυσίδες από λάστιχο –BIATHLON:
Τα συστήματα σας ‘πάνε παντού’. Είναι κατάλληλες για όλες τις διαδρομές, αντέχουν έως και 1000 χιλιόμετρα σε κάθε οδόστρωμα –χιόνι, πάγο, άσφαλτο. Προσφέρουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις κλασικές αλυσίδες και είναι ανθεκτικές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στην ελαστομερή πολυουρεθάνη. Τοποθετούνται πανεύκολα με το σύστημα γρήγορου κλειδώματος που διαθέτουν.
 
Χιονοκουβέρτες – Κάλτσες - Πανιά από την Αutoplus:
Weisssock Υφασμάτινες Αλυσίδες
Οι συγκεκριμένες υφασμάτινες αλυσίδες τοποθετούνται και αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, έτσι δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου στην τοποθέτηση. Αποτελούνται από σκληρό αδιάβροχο ύφασμα με νευρώσεις, που προσφέρουν υψηλότερη ικανότητα έλξης και ενισχυμένες ραφές. Η χρήση τους είναι κατάλληλη μόνο για χιόνι και πάγο (όχι διαβρωμένο).

RUD-SNOW SOCK υφασματινές αλυσίδες
 Πρόκειται για μία υψηλής τεχνολογίας υφασμάτινη κάλτσα ελαστικών αυτοκινήτου, που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. Σας προσφέρει την μέγιστη αντιολισθητική προστασία στο χιόνι αλλά και στον πάγο. Τα ενσωματωμένα μεταλλικά σύρματα που υπάρχουν στο ύφασμα προσδίδουν την αντιολισθητική προστασία, αλλά και την άνετη οδήγηση χωρίς κραδασμούς.

Ειδικά συστήματα
Spikes Spider QUICK ή Spikes Spider COMPACT Quick & Easy
Σoυ εξοικονομούν χώρο αποθήκευσης, όμως και η συναρμολόγηση τους είναι πολύ εύκολη. Είναι πολύ ανθεκτικές κατάλληλες για οδήγηση σε χιόνι και πάγο, αφού διαθέτουν ισχυρά πτερύγια με ατσάλινα καρφιά που «δαγκώνουν το χιόνι και τον πάγο προσφέροντας πρόσφυση και ένα ασφαλές ταξίδι.

Παρόλα αυτά πρέπει πάντα να ξέρετε πως δεν θα πρέπει να επιλέξετε ένα αντιολισθητικό σύστημα με βάση την τιμή αλλά με βάση την ποιότητα και τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε το νούμερο που χρειάζονται τα ελαστικά σου, έτσι ώστε να εφαρμόζουν σωστά τα αντιολισθητικά συστήματα που θα επιλέξετε.


COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX