ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα αναγκαία αξεσουάρ που πρέπει να έχουμε μαζί μας πάντα σε κάθε μετακίνηση για ski ή snowboard.

Ήρθε ο καιρός που τα χιονοδρομικά θα γεμίσουν με κόσμο που θα θέλει χάρει το χιόνι και τον όμορφο καιρό. Επειδή ο καιρός το χειμώνα, ειδικά σε μεγάλα υψόμετρα, έχει έντονα τα στοιχεία του χιονιού, του πάγου και της ομίχλης, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η ασφάλεια σου, καθώς και των υπολοίπων εκδρομέων είναι το πιο σημαντική από όλα. Τα περισσότερα χιονοδρομικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε κακές καιρικές συνθήκες και επιπλέον, μια ημέρα με λιακάδα στο βουνό και καθαρό δρόμο προς το χιονοδρομικό αυξάνει την διασκέδαση.

Πριν ξεκινήσεις την εκδρομή σου βεβαιώσου πως δεν θα υπάρξει πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και εξόπλισε το αυτοκίνητο σου με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η μετάβαση στο βουνό είναι ένα ακόμα απαραίτητο στοιχείο που θα πρέπει να φροντίσεις, πριν αρχίσεις να γλιστράς στις πίστες.

 

Στο αυτοκίνητό σου θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν χιοναλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, τα οποία θα πρέπει να μπορείς να τοποθετήσεις μόνος σου ή με τη βοήθεια κάποιου από την παρέα που θα σε ακολουθήσει στην εξόρμηση. Επιπλέον, τήρησε με περισσότερη προσοχή όλους τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες για να είναι ασφαλές το ταξίδι σου.

 

Μην ξεχνάς πως στο αυτοκίνητό σου θα χρειαστεί να αφήσεις χώρο για τον εξοπλισμό σου, που δεν είναι και λίγος. Πολλοί προτιμούν μπάρες και σχάρες που τοποθετούνται στην οροφή του αυτοκινήτου, μάλιστα υπάρχουν και μαγνητικές που μπαινοβγαίνουν με μεγάλη ευκολία.

 

Στην Autoplus θα βρείτε ότι χρειάζεσαι για την ασφαλή μεταφορά των σκι και snowboard, βάσεις στήριξης σκι, δέστρες , μαγνητικές βάσεις καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Όλα τα μοντέλα που σου προτείνει η Autoplus διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους καθώς και για την ευκολία τοποθέτησης και αφαίρεσης τους:

 

Alpin
Η εταιρεία αυτή αποτελείται από βάσεις εξελιγμένης τεχνολογίας. Οι μαγνητικές αυτές βάσεις διαθέτουν χώρο για μεταφορά δύο ζευγαριών σκι, ενώ η τοποθέτηση τους δεν απαιτεί την χρήση εργαλείων, καθιστώντας τες  τον καλύτερο σας φίλο στις χειμερινές σας εξορμήσεις.


MontBlanc
Οι βάσεις MontBlanc μπορούν να διατηρήσουν σχετικά μεγάλο αριθμό φορτίου, ο αριθμός βέβαια εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξετε. Ασφαλίζουν μεταξύ δύο βάσεων που έχουν καουτσούκ και είναι απαραίτητο να υπάρχουν μπάρες για την τοποθέτηση τους.  Η βάση ρυθμίζεται κάθετα σε δύο διαφορετικές θέσεις ώστε να δημιουργείται κενό χώρος και να μην υπάρχει κίνδυνος να γρατζουνιστεί η οροφή του αυτοκινήτου σας.

Για την τοποθέτηση συγκεκριμένων βάσεων είναι απαραίτητη η χρήση σχάρας. Η Autoplus καλύπτει τις ανάγκες σου με τις πιο εξελιγμένες και εύκολες στην τοποθέτηση τους σχάρες:

 

Σχάρες Μπάρες MONT BLANC και Alpin:

Τοποθετούνται και αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, έτσι δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου στην τοποθέτηση.  Διαθέτουν κλειδαριά ασφαλείας ενώ μπορούν να στηρίξουν μεγάλα βάρη, ο ακριβής αριθμός των οποίων εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξεις.


Το ειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα τοποθετήσει δωρεάν τη βάση και τις σχάρες στο αυτοκίνητο σου και θα σου εξηγήσει ότι πρέπει να γνωρίζεις για το κάθε μοντέλο.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX