ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Όλα όσα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο σου!

 Με το κύμα ψύχους που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα, τις επικείμενες χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραίτητα βασικά αξεσουάρ στο αυτοκίνητό τους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες. Ο πάγος και το χιόνι αποτελούν τα βασικά προβλήματα στην οδήγηση, επομένως η αγορά συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας για να ήσαστε ασφαλείς.
Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει χειμερινά ελαστικά, τότε οφείλει να έχει μαζί του στον αποθηκευτικό χώρο καλές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες που θα αποτρέψουν σε μεγάλο βαθμό την ολίσθηση σε λείες επιφάνειες που δημιουργούνται από τον πάγο και το χιόνι όταν αυτό παγώσει. Αν και μέχρι τώρα οι περισσότεροι σκεφτόμαστε αλυσίδες χιονιού, εντούτοις πολλοί χρησιμοποιούν υφασμάτινες κουβέρτες, οι οποίες είναι ελαφρύτερες, πλένονται και είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αντιολισθητικών και αλυσίδων στην Autoplus για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

 

Αν είστε λάτρεις τον χειμερινών σπορ θα πρέπει να εξοπλίσετε το αμάξι σας με συγκεκριμένα αξεσουάρ για να  προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας και να μεταφέρεται αποτελεσματικά τον εξοπλισμό σας:

 

-       Κουκούλες Αυτοκίνητων

Σε περίπτωση που θα αφήσετε το αμάξι σας για πολύ ώρα είναι προτιμότερο να το καλύψετε με κάποια κουκούλα για να είναι προστατευμένο από τις έντονες καιρικές συνθήκες. Η AUTOPLUS διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων κλασικές, υφασμάτινες , ελαστικές σε διαφορετικές ποιότητες και μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Όλες οι κουκούλες προστατεύουν το αυτοκίνητο σας, από όλες τις συνθήκες για είναι πάντα σαν καινούργιο.

 

-       Σχάρες και βάσεις

Το πιο σημαντικό κομμάτι τις μετακίνησης σας είναι η αποθήκευση του εξοπλισμού. Είναι σημαντικό να προφυλάσσετε τον εξοπλισμό σας για να διαρκέσει περισσότερο στο χρόνο, για αυτό το λόγο η Autoplus έχει την λύση. Στην Autoplus θα βρείτε ότι χρειάζεσαι για την ασφαλή μεταφορά των σκι και snowboard, βάσεις στήριξης σκι, δέστρες , μαγνητικές βάσεις καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Όλα τα μοντέλα που σου προτείνει η Autoplus διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους καθώς και για την ευκολία τοποθέτησης και αφαίρεσης τους.

 

Στην Autoplus το εξιδεικευμένο προσωπικό μας θα σας λύσει κάθε απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX