ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κουκούλες μηχανής και αυτοκινήτου

Με την καραντίνα να παρατείνεται, ζούμε σε μια περίοδο στην οποία καλούμαστε να παραμένουμε στα σπίτια μας. Αυτό οδηγεί στην μείωση των μετακινήσεων στο ελάχιστο, αφήνωντας το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα μας σπίτι. Έτσι, δημιουργείται η ανάγκη για φροντίδα  έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά.
Η επένδυση σε καλής ποιότητας κουκούλες μπορεί να αποτρέψει πολλές κακές επιπτώσεις στα οχήματα σας. Μια καλής ποιότητας κουκούλα δεν επιτρέπει την υγρασία να εισέλθει στο όχημα, αποτρέποντας έτσι καταστροφές στο χρώμα.


Οι κουκούλες που θα επιλέξετε πρέπει να εφαρμόζουν σωστά είτε στο αυτοκίνητο είτε στην μοτοσυκλέτα έτσι ώστε να μην μπαίνει αέρας και μετακινούν τις κουκούλες, τρίβοντας την σκόνη πάνω στο μέταλλο.Γι' αυτό σου προτείνουμε για τα αυτοκίνητα:

-      Κουκούλα 4x4/SUV/JEEP AUTOPLUS που είναι 100% αδιάβροχη, θερμοκολλημένη με διπλό γαζί ασφαλείας στις ραφές.

-       Κουκούλα Smart AUTOPLUS που έχει τέλεια εφαρμογή, εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και είναι ετοιμοπαράδοτη.Οι κουκούλες μηχανής της Autoplus είναι 100% αδιάβροχες και διαθέτουν εσωτερική επένδυση από βαμβάκι, έχουν τέλεια εφαρμογή και είναι διαθέσιμες για όλους τους τύπους μηχανών. Κατάλληλες για την προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα, βροχή και υγρασία τον χειμώνα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Εξασφαλίζουν μόνωση και προστασία για την μηχανή σας σε αντίθεση με άλλες που είναι λεπτές και με την άνοδο της θερμοκρασίας σκίζονται και φθείρονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Εξοπλίσου με κουκούλες μηχανής ή αυτοκινήτου Autoplus και προστάτευσε το όχημα σου αποτελεσματικά.


 

 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX