ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία αυτοκινήτου σε ακινησία

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει επιβληθεί εδώ και αρκετό καιρό και θα ισχύσει έως την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Σε αυτές τις 15 ημέρες πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα αναγκαστούν να τα διατηρήσουν σε ακινησία καθώς προτιμούν να μείνουν στο σπίτι τους ώστε να προστατευθούν έναντι του κορωνοϊού αλλά και περιορισμού διάδοσής τους. Τα αυτοκίνητα φθείρονται σε περιπτώσεις ακινησίας αν ο ιδιοκτήτης δεν λάβει μέτρα για την προστασία του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για προστατεύσετε τον αυτοκίνητο σας από την ακινησία.

Σε περίπτωση που το όχημα σας είναι παλιάς τεχνολογίας τότε η χρήση αντικλεπτικών συσκευών είναι επιτακτική. 

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αντικλεπτικών μπαστουνιών από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε:

-       Αντικλεπτικό μπαστούνι που δένει στο τιμόνι και στο πεντάλ των φρένων:
Το σημαντικό είναι πως η εφαρμογή και η αφαίρεση του είναι πολύ εύκολη και γίνεται σε δευτερόλεπτα.
-       Αντικλεπτικό μπαστούνι που δένει στο τιμόνι και μπλοκάρει στο πάνω μέρος του ταμπλό:
Όπως και όλα τα συστήματα που διαθέτουμε είναι εύκολο στην εφαρμογή και στην αφαίρεση.

-        Αντικλεπτικό μπαστούνι που δένει στο τιμόνι:
Διαθέτει μεταβλητό μήκος για να μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα είδη αυτοκινήτων. -      Αντικλεπτικό μπαστούνι με συναγερμό
Η μπαταρία του συναγερμού είναι προσβάσιμη μόνο όταν ο μηχανισμός είναι απ' ασφαλισμένος !
-       Αντικλεπτικό μπαστούνι (Plus, Ultra-Classic Plus, Ultra Classic Digiplus)
Classic: Δένει στο τιμόνι και μπλοκάρει στο πάνω μέρος του ταμπλό, ενώ αποτελείται από εμφανές σημείο τοποθέτησης για την αποτροπή παραβίασης.

Ultra-Classic Plus: Για να απενεργοποιηθεί είναι απαραίτητη η χρήση του ειδικού κλειδιού, ενώ υπάρχει και λαμπάκι ασφαλείας για να αποτραπεί η παραβίαση.

Ultra-Classic Digiplus: Υποστηρίζεται από μπαταρία και σειρήνα, με εδικό πάνελ εισαγωγής και προγραμματισμού κωδικών που φωσφορίζει στο σκοτάδι.


Μια συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να κινείτε το αυτοκίνητο σας και για λόγους προστασίας του αυτοκινήτου, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης, επένδυστε σε μια άριστης ποιότητας κουκούλα για να έχετε ένα λαμπερό και καθαρό αυτοκίνητο. Γι' αυτό σας προτείνουμε:

-       Κουκούλα 4x4/SUV/JEEP AUTOPLUS που είναι 100% αδιάβροχη, θερμοκολλημένη με διπλό γαζί ασφαλείας στις ραφές.

-       Κουκούλα Smart AUTOPLUS που έχει τέλεια εφαρμογή, εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και είναι ετοιμοπαράδοτη.

-       Κουκούλα Ι.Χ AUTOPLUS που έχει πρόβλεψη για τους καθρέφτες και ιμάντα δεσίματος.

-       Κουκούλα Ι.Χ Ενισχυμένη AUTOPLUS που έχει επένδυση από βαμβάκι δύο στρώσεων, παρέχει αντηλιακή προστασία και εφαρμόζει απόλυτα στο αυτοκίνητό σας.


Επιπλέον, μία σωστή κίνηση είναι να προμηθευτείτε καλύμματα καθισμάτων και πλατοκαθίσματα. Κίνηση που αποτελεί επένδυση αφού με αυτό τον τρόπο παρατείνετε και την διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας συνολικά και συνεπώς την αξία του, σε περίπτωση μεταπώλησης στο μέλλον. Επιπλέον τα καλύμματα και πλατοκαθίσματα βοηθούν στην προστασία των καθισμάτων από σκόνη και άλλες φθορές.

Τέλος, τώρα που πολλοί από εσάς έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα μπορούσατε να τον αξιοποιήσετε φροντίζοντας το αυτοκίνητο σας. Το site της Autoplus ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του αυτοκινήτου.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX