ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Βάσεις Ποδηλάτου

Πολλοί από εμάς κατά την διάρκεια της καραντίνας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε κάποια δραστηριότητα έτσι ώστε να περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας.

Μέσα στις δραστηριότητες που θα μπορούσε κάποιος να ξεκινήσει ήταν και το ποδήλατο όπου βοηθούσε και στις μετακινήσεις αλλά και στην σωματική άσκηση, τώρα που ο καιρός έχει βελτιωθεί κατά πολύ και πλησιάζει η άρση των απαγορεύσεων όσοι αγάπησαν το ποδήλατο θα θελήσουν να συνεχίσουν τις διαδρομές τους και στις διακοπές τους. Ένα πρόβλημα που δημιουργείται σε αυτή την περίπτωση είναι η μετακίνηση του ποδηλάτου από το ένα μέρος στο άλλο. Σας έχουμε όμως την λύση!

Μία επιλογή είναι οι βάσεις ποδηλάτου οροφής, το ποδήλατο στερεώνεται με ασφάλεια και σταθερότητα, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο ή αλουμίνιο και επιτρέπουν την μεταφορά ποδηλάτων διαφόρων μεγεθών και σκελετών.

Μετά υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου πορτ-μπαγκάζ. Οι σχάρες ποδηλάτων με βάση το δέσιμο στο πόρτ μπαγκάζ είναι ο πιο κοινός τύπος βάσης ποδηλάτου. Οι καλύτερες βάσεις ποδηλάτου είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν και ταιριάζουν σε μια μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων. Η πρόσβαση στο πορτ-μπαγκάζ είναι δύσκολη με αυτόν τον τύπο βάσης, αλλά είναι ο λιγότερο ακριβός τύπος βάσης και ταιριάζει στον μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων.

Βάσεις ποδηλάτου ρεζέρβας, για κατόχους jeep οχημάτων, 4x4 και για αυτοκίνητα που στο πίσω μέρος διαθέτουν ρεζέρβα. Μπορείτε να μεταφέρετε έως και τρία ποδήλατα και είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας.

Επίσης, υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου κοτσαδόρου. Γιά όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κοτσαδόρο. Ανάλογα με το όχημα που διαθέτετε και τον αριθμό των ποδηλάτων που θα χρειαστεί να μεταφέρετε, θα επιλέξετε την βάση ποδηλάτου που σας εξυπηρετεί.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη βάση για το αυτοκίνητο σας.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX