ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σου στις καλοκαιρινές διακοπές

Βρισκόμαστε, πλέον, στην ευθεία για το ξεκίνημα του καλοκαιριού και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στις διακοπές. Πόσοι, όμως, από εμάς ασχολούμαστε με τον  έλεγχο του αυτοκινήτου πριν από το ταξίδι; Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η σωστή λειτουργία του θα μας εξασφαλίσει ξέγνοιαστες αποδράσεις. Επομένως, η κατάλληλη προετοιμασία για να πραγματοποιήσεις με ασφάλεια τις διακοπές με αυτοκίνητο θεωρείται απαραίτητη. Μάλιστα, πολλοί από εμάς που στις διακοπές «φορτώνουμε» αρκετά το αμάξι μας θα πρέπει να γνωρίζουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας.
Παρακάτω έχουμε κατασκευάσει τον απόλυτο οδηγό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, έτσι ώστε να μην επηρεάσει τίποτα την ηρεμία σας.

 

Αγχώνεστε για το πώς θα χωρέσετε όλα τα απαραίτητα πράγματα που θα χρειαστείτε, αλλά και τα “μη απαραίτητα”, η λύση είναι η σωστή μπαγκαζιέρα.

 

μπαγκαζιέρες που θα βρείτε στην Autoplus, έχουν αεροδυναμικό σχήμα για να μειώνεται η αντίσταση του αέρα και να μην δημιουργείται θόρυβος όταν κινείται το όχημα.
Λόγω της μεγάλης ποικιλίας είναι διαθέσιμες σε πολλά σχέδια και χρώματα αλλά και σε διαφορετικές τιμές για να ικανοποιήσουν και εκείνους που ψάχνουν κάτι οικονομικό.

-       Μπαγκαζιέρες Mont Blanc : Mε χωρητικότητα από 330 λίτρα έως 620 λίτρα.

-       Μπαγκαζιέρες Arrow Ιταλίας : Χωρητικότητας 340 λίτρα έως 520 λίτρα.

-       Μπαγκαζιέρες G3 Ιταλίας : Ιταλικής προέλευσης και χωρητικότητα 240 λίτρα έως 460 λίτρα.

Διαθέτουν ιμάντες ασφαλείας για να μένουν σταθερές και να μην φοβάστε ότι μπορεί να μετακινηθούν κατά την κίνηση.  Έχουν μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο και κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων από την πλευρά του συνοδηγού σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ.

Μέσα στις δραστηριότητες που θα μπορούσε κάποιος να ξεκινήσει κατά την διάρκεια των διακοπών είναι  το ποδήλατο. Ένα πρόβλημα που δημιουργείται σε αυτή την περίπτωση είναι η μετακίνηση του ποδηλάτου από το ένα μέρος στο άλλο. Σας έχουμε όμως την λύση!

Μία επιλογή είναι οι βάσεις ποδηλάτου οροφής, το ποδήλατο στερεώνεται με ασφάλεια και σταθερότητα, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο ή αλουμίνιο και επιτρέπουν την μεταφορά ποδηλάτων διαφόρων μεγεθών και σκελετών.

Μετά υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου πορτ-μπαγκάζ. Οι σχάρες ποδηλάτων με βάση το δέσιμο στο πόρτ μπαγκάζ είναι ο πιο κοινός τύπος βάσης ποδηλάτου. Οι καλύτερες βάσεις ποδηλάτου είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν και ταιριάζουν σε μια μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων. Η πρόσβαση στο πορτ-μπαγκάζ είναι δύσκολη με αυτόν τον τύπο βάσης, αλλά είναι ο λιγότερο ακριβός τύπος βάσης και ταιριάζει στον μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων.

Βάσεις ποδηλάτου ρεζέρβας, για κατόχους jeep οχημάτων, 4x4 και για αυτοκίνητα που στο πίσω μέρος διαθέτουν ρεζέρβα. Μπορείτε να μεταφέρετε έως και τρία ποδήλατα και είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας.

Επίσης, υπάρχουν οι βάσεις ποδηλάτου κοτσαδόρου. Γιά όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κοτσαδόρο. Ανάλογα με το όχημα που διαθέτετε και τον αριθμό των ποδηλάτων που θα χρειαστεί να μεταφέρετε, θα επιλέξετε την βάση ποδηλάτου που σας εξυπηρετεί.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus μπορεί να σας καθοδηγήσει κατάλληλα στην επιλογή των αξεσουάρ που χρειάζεστε!

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX