ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Καλοκαιρινά αξεσουάρ αυτοκινήτου

Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα πρέπει να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητο μας για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις είτε μακρινές είτε κοντινές. Οι μετακινήσεις μας και οι βόλτες αυξάνονται, συμπεριλαμβανομένων και των εξορμήσεων μας στη θάλασσα κυρίως τις ώρες που ο ήλιος και η θερμοκρασίες είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.
Εκτός από τα βασικά αξεσουάρ υπάρχουν και εκείνα που διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας και βοηθούν ώστε να έχουμε ένα ευχάριστο ταξίδι. Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει το πιο χρήσιμο οδηγό για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

-       Ο ήλιος, η ζέστη και η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι "σύμμαχοι” του αυτοκινήτου μας, κατά συνέπεια αναζητούμε τρόπους να το προστατέψουμε. Ο πιo εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας. Η χρήση της κρίνεται περισσότερο αναγκαία, αν ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αναγκάζονται να το πάρκάρουν σε υπαίθριους χώρους, εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους.

-       Με τον ήλιο το χρώμα εξωτερικά ξεθωριάζει, το αυτοκίνητο καίει, τα πλαστικά φθείρονται και οι υαλοκαθαριστήρες ταλαιπωρούνται. Τόσο για την καλύτερη προστασία του αυτοκινήτου όσο και για τη δική μας άνεση όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, οι εξωτερικές όπως και οι εσωτερικές ηλιοπροστασίες κρίνονται απαραίτητες.

-       Τα καλύμματα καθισμάτων και τιμονιού προστατεύουν τα καθίσματα και το τιμόνι από το αλάτι της θάλασσας, την άμμο, τον ιδρώτα και τον ήλιο. Εκτός βέβαια από προστασία, τα καλύμματα αναβαθμίζουν αισθητικά το σαλόνι του αυτοκινήτου. Οι επιλογές είναι πολλές όσον αφορά τα σχέδια και το υλικό των καλυμμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε προστατευτικά καλύμματα πετσετέ, υφασμάτινα, δερματίνης, με βελουτέ ύφασμα ή πολυεστέρα.

Βρείτε όλα τα αξεσουάρ αυτοκινήτου στα καταστήματα της Autoplus αλλά και online. Το εξειδικευμένο προσωπικό της θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.
 

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX