ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κουκούλες Αυτοκινήτων

Η καλύτερη προστασία για το αυτοκίνητο, όταν αυτό είναι σταθμευμένο, είναι το στεγαζόμενο πάρκινγκ. Βέβαια, οι περισσότεροι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, όποτε είναι αναγκασμένοι να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο. Μία καλή λύση για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να προμηθευτούμε μια κουκούλα αυτοκινήτου.
Έτσι, το αυτοκίνητό μας θα βρίσκεται μακριά από τις καυτές ακτίνες του ηλίου που επηρεάζουν αρνητικά το χρώμα του αυτοκινήτου μας αλλά και αλλοιώνουν, τόσο τα πλαστικά, όσο και τα υφασμάτινα μέρη του εσωτερικού του, έχοντας ως τελικό αποτέλεσμα με τον καιρό την ολική ή μερική καταστροφή τους. Ακόμα ένας λόγος για να χρησιμοποιήσουμε κουκούλα για το αυτοκίνητό μας είναι για να μειώσουμε τις πιθανότητες κλοπής αλλά και για να το προστατεύσουμε από μικροεπαφές που συμβαίνουν στο παρκάρισμα από άλλα οχήματα.

Η επιλογή κουκούλας θα πρέπει να γίνει βάσει κάποιων χαρακτηριστικών, ώστε να μη μας δημιουργήσει προβλήματα, αλλά και να μας προσφέρει την ανάλογη προστασία. Η εσωτερική της πλευρά, καλό θα είναι να διαθέτει χνουδωτή υφή, ώστε να αποφεύγονται τυχόν μικρογρατσουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου. Επίσης θα πρέπει να ελέγχουμε αν οι ενώσεις του είναι θερμοκολλημένες, ώστε να μην επιτρέπουν στην υγρασία ή στο νερό της βροχής να διαπερνούν κάτω από την κουκούλα.

Η επένδυση σε μια καλής ποιότητας κουκούλα μπορεί να αποτρέψει πολλές κακές επιπτώσεις στο αυτοκίνητο σου. Μια καλής ποιότητας κουκούλα δεν επιτρέπει την υγρασία να εισέλθει στο όχημα, αποτρέποντας έτσι το χρώμα να «ματάρει» και να πάψει πλέον να είναι λαμπερό.

Η κουκούλα που θα επιλέξεις πρέπει να εφαρμόζει σωστά στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να μην μπαίνει αέρας και μετακινεί την κουκούλα, τρίβοντας την σκόνη πάνω στο μέταλλο.

 

Μην ξεχνάς πως για να βάλεις μια κουκούλα πρέπει πρώτα να έχεις καθαρίσει σχολαστικά το αυτοκίνητο, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα της κουκούλας.

 

Μια συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να κινείς το αυτοκίνητο σου και για λόγους προστασίας του αυτοκινήτου, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης, επένδυσε σε μια άριστης ποιότητας κουκούλα για να έχεις ένα λαμπερό και καθαρό αυτοκίνητο. Γι' αυτό σου προτείνουμε:

-       Κουκούλα 4x4/SUV/JEEP AUTOPLUS που είναι 100% αδιάβροχη, θερμοκολλημένη με διπλό γαζί ασφαλείας στις ραφές.

-       Κουκούλα Smart AUTOPLUS που έχει τέλεια εφαρμογή, εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και είναι ετοιμοπαράδοτη.

 

Και επειδή δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι που αλλού θα πας; Στο online κατάστημα της Autoplus

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX