ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Κουκούλες αυτοκινήτου και το καλοκαίρι

Οι καλής ποιότητας κουκούλες είναι χρήσιμες, απαραίτητες και αναγκαίες κάθε εποχή του χρόνου.
Το καλοκαίρι είναι εδώ, το περιμέναμε με ανυπομονησία λόγω του δύσκολου χειμώνα που προηγήθηκε.
Ξεκινώντας λοιπόν τις βόλτες και τις εξορμήσεις στις παραλίες και τα νησιά με το αυτοκίνητο μας, οφείλουμε να μεριμνήσουμε και για την προστασία του!
Πώς;
Με την χρήση προστατευτικής κουκούλας αυτοκινήτου. Είναι απαραίτητη όχι μόνο τους χειμερινούς μήνες, αλλά και το καλοκαίρι με την άνοδο της θερμοκρασίας και την ζέστη.

Η κουκούλα προστατεύει το εξωτερικό αμάξωμα του αυτοκινήτου από την σκόνη, την ηλιακή ακτινοβολία, τις πατημασιές ζώων, αλλά και από τις κουτσουλιές των πουλιών και το ρετσίνι των δέντρων, ουσίες που είναι διαβρωτικές και προκαλούν μεγάλες φθορές! Ειδικά αν δεν έχουμε την δυνατότητα στεγαζόμενου πάρκινγκ και παρκάρουμε το αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο, με την χρήση της κουκούλας το όχημα δεν είναι ορατό σε κακοπροαίρετους και επίδοξους κλέφτες.
Ταυτόχρονα όμως, προστατεύεται και το εσωτερικό του, όπως τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι, γλιτώνοντας από μία ακριβή διαδικασία αντικατάστασης.

Στην Autoplus διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κουκούλες κορυφαίας ποιότητας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, ειδικά κατασκευασμένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του αυτοκινήτου. 
Επιλέγουμε κουκούλες από άριστης ποιότητας υλικά, αδιάβροχες 100%, με βαμβακερή επένδυση και το κυριότερο στις ακριβείς διαστάσεις του, ώστε να μην προκληθούν φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX