ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Tα απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου

Για την αγορά ενός αυτοκινήτου ξοδεύουμε τις οικονομίες μίας ζωής και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσο γίνεται περισσότερο.

Αξίζει λοιπόν να επενδύσουμε στην αγορά αξεσουάρ αυτοκίνητου καλής ποιότητας που θα μας βοηθήσουν να παρατείνουμε τον χρόνο ζωής του όσο γίνεται περισσότερο. Εμείς σας προτείνουμε αξεσουάρ που είναι παντός καιρού και χρησιμοποιούνται χειμώνα - καλοκαίρι.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Κουκούλες αυτοκινήτου

Η πιο γρήγορη και οικονομική λύση για να προστατέψουμε το όχημα μας είναι η αγορά προστατευτικής κουκούλας. Θα μας πάρει στην κυριολεξία 2 λεπτά να την τοποθετήσουμε, και μπαίενι πανεύκολα. Καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του και το προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες και κινδύνους, όπως από την ζέστη, την υπεριώδη ακτινοβολία, την γύρη από τα λουλούδια, το χώμα και την σκόνη που είναι ο χειρότερος εχθρός του χρώματος! Αλλά και τον χειμώνα, παρέχουν προστασία από την υγρασία, την βροχή και τον πάγο.  Στην περίπτωση δε που δεν διαθέτουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης η προστατευτική κουκούλα μειώνει τις πιθανότητες κλοπής αλλά και φθορών που μπορεί να προκληθούν από κακοπροαίρετους ή άλλα παρκαρισμένα οχήματα.

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν είναι εσωτερική επένδυση για να αποφευχθούν οι μικρογρατζουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου. 
Σε ένα από τα καταστήματα της Autoplus θα βρείτε κουκούλες που διαθέτουν θερμοκολλημένες ενώσεις, ώστε να μην μπορεί το νερό ή η υγρασία να τις διαπερνούν.

Διατίθενται σε 5 διαφορετικές ποιότητες και είναι ετοιμοπαράδοτες.

Συμβουλή: Μην ξεχνάτε να καθαρίσετε καλά το αυτοκίνητο σας, πριν από την τοποθέτησή τους.

Καλύμματα καθισμάτων

Προστατεύουν και ταυτόχρονα ομορφαίνουν την καμπίνα του αυτοκινήτου μας. Χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο μας συνέχεια σε καθημερινή βάση, η φθορά του είναι αναπόφευκτη και αναμενόμενη, μπορούμε να την καθυστερήσουμε με την αγορά προστατευτικών καλυμμάτων. Υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά χρώματα αλλά και σε ποικιλία υλικών, εξαιρετικής ποιότητας και πολύ ανθεκτικά. Τα καλύμματα καθισμάτων προστατεύουν το σαλόνι του αυτοκινήτου σας, από τον ήλιο, τον ιδρώτα και το αλάτι της θάλασσας τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να επιλέξετε καλύμματα καθισμάτων από βελουτέ ύφασμα ή πολυεστέρα, ύφασμα, δερματίνη ή πετσετέ.

Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου

Ένας άλλος τρόπος προστασίας του οχήματος μας, είναι οι ηλιοπροστασίες. 
Γρήγορες και πανεύκολες στην τοποθέτηση τους, απαραίτητες όμως για το αυτοκίνητο μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα λεπτό είναι αρκετό για να τις τοποθετήσουμε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μας και έτσι προστατεύουμε το ταμπλό, τα δέρματα και τα πλαστικά.Για να είναι καλής ποιότητας οι ηλιοπροστασίες πρέπει να έχουν πάχος και να είναι βαμβακερές εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να «μπλοκάρουν» την ζέστη.

Πατάκια αυτοκινήτου

Είναι το ίδιο σημαντικά για το αυτοκίνητο μας. 
Πρώτον προστατεύουν το πάτωμα από την καθημερινή φθορά, δεύτερον λειτουργούν σαν αποσβεστήρας ήχου, αφού μειώνουν και απορροφούν τον ήχο που παράγει ο κινητήρας και τρίτον αναβαθμίζουν αισθητικά το εσωτερικό του οχήματος μας. Το σημαντικότερο, είναι ότι μπορούμε να τα πλύνουμε και να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Επιλέξτε πατάκια ανθεκτικής κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών, που προστατεύουν το δάπεδο από λάσπες, υγρά και αιχμηρά αντικείμενα όπως χαλίκια, πετραδάκια που μπορούν να το καταστρέψουν.
Στο e-shop της Autoplus μπορείτε να δείτε πατάκια για το αμάξι, αλλά και για το πόρτμπαγκάζ, από λάστιχο, μοκέτα αλλά και με συνδυασμό και των δύο υλικών. Μπορείτε να επιλέξετε το υλικό και τις διαστάσεις για το αυτοκίνητο σας, ώστε να παραμένουν σταθερά και μην μετατοπίζονται.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX