ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Καλύμματα Καθισμάτων Αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο αντιμετωπίζει καθημερινά εσωτερικές και εξωτερικές φθορές, γι’ αυτό και στόχος κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου είναι να διατηρήσει το αυτοκίνητό του όσο το δυνατόν πιο καινούργιο, ώστε να το χαίρεται ο ίδιος αλλά και για να διατηρήσει ή και τυχόν μεγιστοποιήσει την αξία του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης στο μέλλον.

Ένα χρήσιμο αξεσουάρ είναι τα καλύμματα αυτοκινήτου τα οποία σίγουρα θα προστατέψουν τα καθίσματα και το εσωτερικό χώρο του οχήματος από καθημερινές φθορές επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των καθισμάτων.

Τα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου παρέχουν προστασία ενάντια στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Ειδικότερα για τα αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν κλειστή θέση στάθμευσης, η υπερέκθεση στον ήλιο συμβάλλει στον αποχρωματισμό και το ξεθώριασμα, καθώς και στην ευαισθητοποίηση του υφάσματος των καθισμάτων.

Επίσης, τα καλύμματα αυτοκινήτου προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες τον οδηγό του οχήματος και τους συνεπιβάτες του. Στην αγορά υπάρχουν τα κατάλληλα υφάσματα καλυμμάτων για κάθε εποχή, δηλαδή πιο ζεστά υφάσματα αλλά και πιο ελαφριά και αναπνεύσιμα, «πετσετέ» ή φτιαγμένα από καραβόπανο καλύμματα.

Σημαντικό πλεονέκτημα των καλυμμάτων αυτοκινήτου είναι ότι αντιμετωπίζεται η καθημερινή εσωτερική φθορά των καθισμάτων αποτελεσματικά. Η σκόνη, τα υπολείμματα καφέδων και τροφών, τα απορρίμματα, ο ιδρώτας δεν καταφέρνουν να εισχωρήσουν το ίδιο εύκολα στα καθίσματα όταν το αυτοκίνητο διαθέτει καλύμματα.

Τέλος, ο καθαρισμός του αυτοκινήτου γίνεται πιο εύκολα και με χαμηλότερο κόστος, αφού τα καλύμματα βγαίνουν, πλένονται και στεγνώνουν γρήγορα χωρίς να έχει λερωθεί ή να υπάρχει η έγνοια μην τυχόν λερωθεί το κάθισμα του αυτοκινήτου.

Στην Autoplus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλυμμάτων σε ποικίλα χρώματα, σχέδια και υφάσματα για κάθε γούστο και κάθε τύπο αυτοκινήτου.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX