ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Καλύμματα Καθισμάτων Αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο αντιμετωπίζει καθημερινά εσωτερικές και εξωτερικές φθορές, γι’ αυτό και στόχος κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου είναι να διατηρήσει το αυτοκίνητό του όσο το δυνατόν πιο καινούργιο, ώστε να το χαίρεται ο ίδιος αλλά και για να διατηρήσει ή και τυχόν μεγιστοποιήσει την αξία του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης στο μέλλον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tα απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου

Για την αγορά ενός αυτοκινήτου ξοδεύουμε τις οικονομίες μίας ζωής και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όσο γίνεται περισσότερο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουκούλες αυτοκινήτου και το καλοκαίρι

Οι καλής ποιότητας κουκούλες είναι χρήσιμες, απαραίτητες και αναγκαίες κάθε εποχή του χρόνου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουκούλες Αυτοκινήτων

Η καλύτερη προστασία για το αυτοκίνητο, όταν αυτό είναι σταθμευμένο, είναι το στεγαζόμενο πάρκινγκ. Βέβαια, οι περισσότεροι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, όποτε είναι αναγκασμένοι να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο. Μία καλή λύση για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να προμηθευτούμε μια κουκούλα αυτοκινήτου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλοκαιρινά αξεσουάρ αυτοκινήτου

Το καλοκαίρι πλησιάζει και θα πρέπει να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητο μας για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις είτε μακρινές είτε κοντινές. Οι μετακινήσεις μας και οι βόλτες αυξάνονται, συμπεριλαμβανομένων και των εξορμήσεων μας στη θάλασσα κυρίως τις ώρες που ο ήλιος και η θερμοκρασίες είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σου στις καλοκαιρινές διακοπές

Βρισκόμαστε, πλέον, στην ευθεία για το ξεκίνημα του καλοκαιριού και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στις διακοπές. Πόσοι, όμως, από εμάς ασχολούμαστε με τον  έλεγχο του αυτοκινήτου πριν από το ταξίδι; Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η σωστή λειτουργία του θα μας εξασφαλίσει ξέγνοιαστες αποδράσεις. Επομένως, η κατάλληλη προετοιμασία για να πραγματοποιήσεις με ασφάλεια τις διακοπές με αυτοκίνητο θεωρείται απαραίτητη. Μάλιστα, πολλοί από εμάς που στις διακοπές «φορτώνουμε» αρκετά το αμάξι μας θα πρέπει να γνωρίζουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάσεις Ποδηλάτου

Πολλοί από εμάς κατά την διάρκεια της καραντίνας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε κάποια δραστηριότητα έτσι ώστε να περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προστασία αυτοκινήτου σε ακινησία

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει επιβληθεί εδώ και αρκετό καιρό και θα ισχύσει έως την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Σε αυτές τις 15 ημέρες πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα αναγκαστούν να τα διατηρήσουν σε ακινησία καθώς προτιμούν να μείνουν στο σπίτι τους ώστε να προστατευθούν έναντι του κορωνοϊού αλλά και περιορισμού διάδοσής τους. Τα αυτοκίνητα φθείρονται σε περιπτώσεις ακινησίας αν ο ιδιοκτήτης δεν λάβει μέτρα για την προστασία του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για προστατεύσετε τον αυτοκίνητο σας από την ακινησία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουκούλες μηχανής και αυτοκινήτου

Με την καραντίνα να παρατείνεται, ζούμε σε μια περίοδο στην οποία καλούμαστε να παραμένουμε στα σπίτια μας. Αυτό οδηγεί στην μείωση των μετακινήσεων στο ελάχιστο, αφήνωντας το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα μας σπίτι. Έτσι, δημιουργείται η ανάγκη για φροντίδα  έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είδη αντιολισθητικών αλυσίδων

Υπάρχουν πολλές επικίνδυνες αλλά διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κατά τους χειμερινούς μήνες, οι παγωμένοι δρόμοι όμως παρουσιάζουν αναμφισβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX