Skip to content
RudCompact Top 10 αλυσίδες χιονιού autoplus
RudCompact Top 10 αλυσίδες χιονιού autoplus
RudCompact Top 10 αλυσίδες χιονιού autoplus

Αλυσίδες χιονιού RudCompact Top 10 από την Autoplus: Σου λύνει τα χέρια!

RUDcompact TOP10. Αποτελεσματική και αθόρυβη. Εύκολη τοποθέτηση

Οι χιονοαλυσίδες αυτές δικαίως έχουν το προσωνύμιο «Top 10», αφού τα χαρακτηριστικά που τις συνοδεύουν θα σε εντυπωσιάσουν τόσο, ώστε θα τις βαθμολογήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη με δέκα στα δέκα!
Ας ξεκινήσουμε από το πιο βασικό, αυτές οι αλυσίδες χιονιού τοποθετούνται και αφαιρούνται πανεύκολα στο λεπτό χωρίς να σε προβληματίσουν καθόλου, είτε στους μπροστινούς, είτε στους πίσω τροχούς, ανάλογα τη κίνηση του αυτοκινήτου.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα περισσότερα αντιολισθητικά συστήματα ενδείκνυνται μόνο για χιόνι και πάγο. Οι «RudCompact» είναι κατάλληλες για διαδρομές πάνω σε χιόνι, πάγο, άσφαλτο αλλά και νερό!

Η ιδιότητα αυτή τις ξεχωρίζει από τις άλλες και τις τοποθετεί στις χιονοαλυσίδες υψηλών προδιαγραφών, αφού μόνο οι πολύ καλές ποιότητες διαθέτουν αυτό το γνώρισμα και «σε πηγαίνουν παντού».

Έτσι, σου εξασφαλίζουν άνετη, ομαλή και κυρίως ασφαλή οδήγηση.

Ακόμη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις ζάντες του αυτοκινήτου σου, καθώς τα τμήματα της δεν μπορούν να τις φθείρουν ή να τις γρατζουνίσουν.

Τέλος, τις αλυσίδες αυτές τις αγοράζεις μαζί με την ειδική τους θήκη, που τις προστατεύει και ταυτόχρονα σου δίνει την δυνατότητα να τις έχεις στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου τακτοποιημένες, χωρίς να πιάνουν χώρο ή να λερώνουν.

Στα καταστήματα της Autoplus θα βρεις τις καλύτερες ποιότητες σε αλυσίδες χιονιού και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας θα προτείνει τα κατάλληλα για το αυτοκίνητό σου δείχνοντάς σου παράλληλα πώς να τις χρησιμοποιείς.