ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ
η καλύτερη εξυπηρέτηση
οι καλύτερες τιμές
άτοκες δόσεις

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Με την υποστήριξη της Google Μετάφραση Μετάφραση

Προστασία αυτοκινήτου σε ακινησία

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει επιβληθεί εδώ και αρκετό καιρό και θα ισχύσει έως την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Σε αυτές τις 15 ημέρες πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα αναγκαστούν να τα διατηρήσουν σε ακινησία καθώς προτιμούν να μείνουν στο σπίτι τους ώστε να προστατευθούν έναντι του κορωνοϊού αλλά και περιορισμού διάδοσής τους. Τα αυτοκίνητα φθείρονται σε περιπτώσεις ακινησίας αν ο ιδιοκτήτης δεν λάβει μέτρα για την προστασία του. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για προστατεύσετε τον αυτοκίνητο σας από την ακινησία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουκούλες μηχανής και αυτοκινήτου

Με την καραντίνα να παρατείνεται, ζούμε σε μια περίοδο στην οποία καλούμαστε να παραμένουμε στα σπίτια μας. Αυτό οδηγεί στην μείωση των μετακινήσεων στο ελάχιστο, αφήνωντας το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα μας σπίτι. Έτσι, δημιουργείται η ανάγκη για φροντίδα  έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είδη αντιολισθητικών αλυσίδων

Υπάρχουν πολλές επικίνδυνες αλλά διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κατά τους χειμερινούς μήνες, οι παγωμένοι δρόμοι όμως παρουσιάζουν αναμφισβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγός κίνησης σε περίπτωση παγετού

Η χειμερινή κακοκαιρία σάρωσε όλη την Αττική και ολόκληρο το λεκανοπέδιο έχει γεμίσει χιόνι. Στα βόρεια προάστια είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθείς, ενώ το χιόνι έχει καλύψει το κέντρο της Αθήνας αλλά και τα νότια φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πράγματα που πρέπει να έχουμε πάντα μέσα στο αυτοκίνητο

Είναι πάντα καλή ιδέα να είστε προετοιμασμένοι. Το να έχετε τη σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου και να συντηρείτε το όχημά σας  θα σας βοηθήσει ώστε να βρίσκεται το όχημα σας σε καλή κατάσταση. Όμως, εάν προκύψουν προβλήματα, με τον σωστό σχεδιασμό και το σωστό κιτ μπορείτε να κάνετε το πρόβλημα του αυτοκινήτου να αντιμετωπιστεί πιο εύκολα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα όσα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο σου!

 Με το κύμα ψύχους που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα, τις επικείμενες χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραίτητα βασικά αξεσουάρ στο αυτοκίνητό τους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες. Ο πάγος και το χιόνι αποτελούν τα βασικά προβλήματα στην οδήγηση, επομένως η αγορά συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας για να ήσαστε ασφαλείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αναγκαία αξεσουάρ που πρέπει να έχουμε μαζί μας πάντα σε κάθε μετακίνηση για ski ή snowboard.

Ήρθε ο καιρός που τα χιονοδρομικά θα γεμίσουν με κόσμο που θα θέλει χάρει το χιόνι και τον όμορφο καιρό. Επειδή ο καιρός το χειμώνα, ειδικά σε μεγάλα υψόμετρα, έχει έντονα τα στοιχεία του χιονιού, του πάγου και της ομίχλης, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η ασφάλεια σου, καθώς και των υπολοίπων εκδρομέων είναι το πιο σημαντική από όλα. Τα περισσότερα χιονοδρομικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε κακές καιρικές συνθήκες και επιπλέον, μια ημέρα με λιακάδα στο βουνό και καθαρό δρόμο προς το χιονοδρομικό αυξάνει την διασκέδαση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aλυσίδες χιονιού τώρα που μπορούμε να μετακινηθούμε και μάλλον θα πάμε στα βουνά!

Η κυβέρνηση προχώρησε στο άνοιγμα του λιανεμπορίου και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θέτοντας τις κατάλληλες βάσεις για να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Το επόμενο βήμα αν όλα πάνε καλά θα είναι το άνοιγμα των χιονοδρομικών και η αναστολή της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό, που μας αποκλείουν από το να μετακινούμαστε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι θα προστατέψει εσένα και το αυτοκίνητο σου από την χειμερινή κακοκαιρία;

Παρόλο που ο χειμώνας μέχρι στιγμής στη χώρα μας είναι ήπιος, καθιστώντας τις μετακινήσεις άνετες και απολαυστικές, δυστυχώς αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Οι μετερεωλόγοι αναφέρουν πως μέσα σε αυτή την εβδομάδα ο καιρός θα επιδεινωθεί αρκετά, προβλέποντας φαινόμενα όπως το χαλάζι, το χιόνι και τις καταιγίδες. Είναι προφανές πως οι μετακινήσεις σε αυτές τις συνθήκες δυσχεραίνονται και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, έτσι ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα και σοβαροί τραυματισμοί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σου

Πλησιάζει ο καιρός που η καραντίνα θα τελειώσει και θα βάλουμε και πάλι το αυτοκίνητο στην καθημερινότητα μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX