Skip to content
Weisssock Υφασμάτινες Αλυσίδες autoplus
Weisssock Υφασμάτινες Αλυσίδες χιονιού autoplus

Αλυσίδες χιονιού Weisssock από την Autoplus

Μία πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή είναι οι υφασμάτινες αλυσίδες χιονιού «Weisssock». Ο λόγος που πολλοί τις προτιμούν είναι το ελάχιστο βάρος τους, η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση τους.

Το νέο έτος ήρθε και μαζί του έφερε νέα κύματα κακοκαιρίας με κρύο, βροχές και χιονοπτώσεις.
Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι είτε είμαστε λάτρεις του βουνού, είτε μείνουμε εντός πόλης.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε αλυσίδες χιονιού για το αυτοκίνητό σας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεταλλικές και υφασμάτινες.

Μία πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή είναι οι υφασμάτινες αλυσίδες «Weisssock». Ο λόγος που πολλοί τις προτιμούν είναι το ελάχιστο βάρος τους, η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση τους. Πρώτα τοποθετούμε το επάνω μέρος, μετακινούμε ελάχιστα εμπρός το αυτοκινητό μας και τοποθετούμε και το υπόλοιπο στη συνέχεια.

Έχουν τέλεια πρόσφυση σε χιόνι και πάγο και λόγω του υλικού τους η οδήγηση είναι πολύ ομαλή και άνετη χωρίς κραδασμούς, πράγμα που παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο του οχήματος. Το μυστικό κρύβεται στα μεταλλικά σύρματα που βρίσκονται ενσωματωμένα στο ύφασμα και εγγυώνται μέγιστη αντιολισθητική προστασία.

Οι «Weissock» έχουν αδιάβροχο πέλμα από συνθετικό σκληρό ύφασμα με νευρώσεις που παρέχει υψηλότερη ικανότητα έλξης και οι ραφές τους είναι πολύ ενισχυμένες.

Ωστόσο πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα στεγνά κομμάτια, καθώς η χρήση τους σε στεγνό δρόμο (χωρίς χιόνι ή πάγο) μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη φθορά τους!

Μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα «Autoplus» θα σε βοηθήσει να κάνεις την σωστή επιλογή σε ότι έχει ανάγκη το αυτοκίνητο σου, αλλά και θα σου “λύσει” οποιαδήποτε απορία.