Skip to content
Spikes Spider autoplus
Spikes Spider autoplus

Αλυσίδες χιονιού Spikes Spider από την Autoplus

Εκτός από τις παραδοσιακές αλυσίδες, όπου μπορούμε να βρούμε μια ευρεία γκάμα σε κάποιο κατάστημα «Autoplus», υπάρχουν και τα ειδικά συστήματα αντιολισθιτικών αλυσίδων που καλούνται να μας "βγάλουν" από πιο δύσκολες καταστάσεις!

SPIKES SPIDER

Compact Quick & Easy

Όπως προδίδει και το όνομα τους, αποτελούνται από ένα ρυθμιζόμενο σετ το οποίο κάνει την τοποθέτηση τους παιχνιδάκι ακόμα και σε διαφορετικά ελαστικά.

Οι «Spikes Spider Compact» έχουν πτερύγια από πολύ ανθεκτικό υλικό και ατσάλινα καρφιά που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και σε πάγο και χιόνι, κάνοντας την οδήγηση ασφαλή και ακίνδυνη!

Τα ισχυρά πτερύγια τους έχουν την δυνατότητα να αυξομειώνονται έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε διαφορετικά είδη ελαστικών.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, χάρη στο ιδιοφυές σύστημα συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης τους που κάνει την αποθήκευση τους παιχνιδάκι, χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο.

Sport Quick & Smart

Η ιδανική επιλογή για αυτούς που είναι στο τιμόνι πολλές ώρες και τους επαγγελματίες οδηγούς. Βασικό τους χαρακτηριστικό, η εύκολη τοποθέτηση τους κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ή ακόμα και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, αν αυτό χρειαστεί.

Αποτελούν την ιδανική λύση για οχήματα με φαρδιά ελαστικά.

Συνδιάζοντας τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε στην πρώτη κατηγορία, με ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσφυσης σε χιόνι και πάγο, που οφείλεται στις πανίσχυρες ερπύστριες με τα ατσάλινα καρφιά.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε την πανεύκολη ρύθμιση τους με μια κίνηση, απλά μετακινώντας τα άγκιστρα της αλυσίδας στην επόμενη τρύπα πάνω στις ερπύστριες.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να αντικαταστήσουμε ξεχωριστά κάθε κομμάτι.

Alpine Pro Quick & Professional

Προτείνονται για επαγγελματική χρήση, συγκεκριμένα για οχήματα βάρους μέχρι 2,5 τόνων ανά άξονα. ‘Οπως μικρά φορτηγά, λεωφορεία, camping cars, SUV’s, 4 x 4’s και ημιφορτηγά οδικής βοήθειας.

Ανταπεξέρχονται και στις πιο αντίξοες συνθήκες με υλικά υψηλών προδιαγραφών και διεθνών standard! Οι ερπύστριες από ατσάλι προσφέρουν αξεπέραστο κράτημα, αφού δαγκώνουν ακόμα και τον πιο χοντρό πάγο!

Oi «Alpine Pro» είναι διαθέσιμη σε 4 μεγέθη και κάθε μέγεθος προσαρμόζεται πολύ εύκολα, καθώς η αλυσίδα ανταποκρίνεται σε περισσότερα από 80 είδη ελαστικών χάρη στο κατοχυρωμένο σύστημα προσαρμογής.