Skip to content
Rud-Centrax autoplus αλυσίδες χιονιού

Αλυσίδες χιονιού Rud Centrax: Γιατί να τις προτιμήσω;

Ήρθε η ώρα να διαλέξεις χιονοαλυσίδες για το αυτοκίνητο σου αλλά δεν ξέρεις ποιο είδος να επιλέξεις; Σου έχουμε την λύση... χιονοαλυσίδες Rud Centrax από που αλλού, από την Autoplus.

Το είδος αυτό είναι κατάλληλο και για χιόνι και για πάγο κάνοντας τα χειμερινά σου ταξίδια στο βουνό πιο εύκολα.
Αποτελεί μια καινούργια γενιά αλυσίδων κατασκευασμένες για να επιλέγονται σε καταστάσεις που καμία άλλη αλυσίδα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και είναι κατάλληλες για κάθε είδος οχήματος.

Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη καθώς δεν χρειάζεται η χρήση εργαλείων, ενώ οι αλυσίδες σφίγγουν και χαλαρώνουν με το ένα χέρι. Κατα την εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη η κίνηση του αμαξιού παρόλα αυτά μόλις το όχημα προχωρήσει θα πάρουν σωστά την θέση τους στην ρόδα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα οφέλη

Οι χιονοαλυσίδες RudCentrax διαθέτουν πρόσθετες πλευρικές λαβές για καλύτερη πρόσφυση, ενώ η έλλειψη αλυσίδας στην εσωτερική πλεύρα του λάστιχου προστατεύει τις ζάντες και την ανάρτηση του αυτοκινήτου. Η οδήγηση με την χρήση αυτού του είδους είναι απολαυστική και ομαλή, χωρίς κίνδυνο και άγχος.

Και αν ακόμα δεν σε έχουμε πείσει, οι χιονοαλυσίδες Rud Centrax είναι πιστοποιημένες από την TÜV Γερμανίας και την ÖNORM Αυστρίας , επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως είναι η κατάλληλη επιλογή.

Αν παρόλα αυτά είσαι ακόμα διστακτικός επισκέψου την Autoplus και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σου λύσει κάθε απορία.