Skip to content
Αλυσίδες χιονιού biathlon

Αλυσίδες χιονιού από λάστιχο Biathlon

Οι χιονοαλυσίδες Biathlon, κατασκευάζονται από ελαστομερή πολυουρεθάνη ή αλλιώς λάστιχο, το πιο γερό και πιο σταθερό σε ψυχρές θερμοκρασίες υλικό.

Οι αλυσίδες χιονιού που αναφέρονται επίσης ως αλυσίδες ελαστικών είναι εργαλεία προσαρμοσμένα στα ελαστικά οχημάτων για να προσφέρουν μέγιστη προστασία όταν ένα άτομο οδηγεί σε πάγο και χιόνι.

Οι αλυσίδες ελαστικών πωλούνται συχνά σε ζεύγη και συνήθως πρέπει να αγοραστούν για να ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο μέγεθος ελαστικού, δηλαδή εξαρτάται από την διάμετρο του ελαστικού καθώς και πλάτος πέλματος. Υπάρχουν επίσης μερικά σχέδια  τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε, ώστε να ταιριάζει στα διαφορετικά μεγέθη ελαστικών αυτοκινήτου σας.

Στην Autoplus παρέχεται μια τεράστια ποικιλία αλυσίδων από διαφορετικά υλικά, ένα από τα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας είναι οι αλυσίδες από λάστιχο, Biathlon. Οι χιονοαλυσίδες Biathlon, κατασκευάζονται από ελαστομερή πολυουρεθάνη ή αλλιώς λάστιχο, το πιο γερό και πιο σταθερό σε ψυχρές θερμοκρασίες υλικό σε σχέση με τις κλασικές αλυσίδες.

Επίσης, οι Biathlon παρέχουν μεγάλη αντοχή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 1,000 χιλιόμετρα σε ασφάλτινο δρόμο με ταχύτητα που έως και  50χλμ./ώρα, ενώ διαθέτουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες. Διαθέτουν «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος» για να τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο αυτοκίνητο σας.

Οι αλυσίδες από λάστιχο Biathlon, είναι ειδικά συστήματα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αφού είναι κατάλληλα για χιόνι, πάγο και άσφαλτο. Έχουν άριστο κράτημα στο δρόμο και μπορεί να σε πάει παντού.

Αν ακόμα δεν σε πείσαμε για την καταλληλόλητα των αλυσίδων αυτών, η εξειδικευμένη ομάδα της Autoplus μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξεις.