Skip to content
ειδη αντιολισθητικων αλυσιδων autoplus

Είδη αντιολισθητικών αλυσίδων

Στα καταστήματα της Autoplus αλλά και online, μέσω του e-shop, μπορούμε να προμηθευτούμε άριστης ποιότητας αντιολισθητικές αλυσίδες αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και σε όλες τις διαστάσεις.

Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κατά τους χειμερινούς μήνες, κάποιες από αυτές είναι επικίνδυνες, όμως οι παγωμένοι δρόμοι παρουσιάζουν αναμφισβήτητα έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της σεζόν.

Οι αλυσίδες αυτοκινήτου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την πρόσφυση σας σε δρόμους κατά την περίοδο αυτή του έτους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα ειδικά χειμερινά ελαστικά συνιστώνται ιδιαίτερα στα χιονισμένα και στα πιο ορεινά περιβάλλοντα. Και, όπου κι αν βρίσκεστε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε κατά την οδήγηση το χειμώνα. Πέρα από τις πρακτικές ασφαλούς οδήγησης, είναι επίσης σοφό να διατηρείτε ένα χειμερινό κιτ έκτακτης ανάγκης στο αυτοκίνητό σας για χειρότερα σενάρια.

Ο απώτερος στόχος είναι η ασφαλής χειμερινή διαδρομή σε όλες τις συνθήκες και ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό είναι η αγορά των καλύτερων διαθέσιμων αλυσίδων χιονιού για το όχημά σας. Στα καταστήματα της Autoplus αλλά και online, μέσω του e-shop, μπορούμε να προμηθευτούμε άριστης ποιότητας αντιολισθητικές αλυσίδες αυτοκινήτου για όλε τις μάρκες αυτοκινήτων και σε όλες τις διαστάσεις.

Aλυσίδες από λάστιχο –BIATHLON:
Τα συστήματα σας “πάνε παντού”. Είναι κατάλληλες για όλες τις διαδρομές, αντέχουν έως και 1000 χιλιόμετρα σε κάθε οδόστρωμα –χιόνι, πάγο, άσφαλτο. Προσφέρουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις κλασικές αλυσίδες χιονιού και είναι ανθεκτικές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στην ελαστομερή πολυουρεθάνη. Τοποθετούνται πανεύκολα με το σύστημα γρήγορου κλειδώματος που διαθέτουν.

Χιονοκουβέρτες – Κάλτσες – Πανιά από την Αutoplus:
Weisssock Υφασμάτινες Αλυσίδες
Οι συγκεκριμένες υφασμάτινες αλυσίδες τοποθετούνται και αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία, έτσι δεν θα σας δυσκολέψουν καθόλου στην τοποθέτηση. Αποτελούνται από σκληρό αδιάβροχο ύφασμα με νευρώσεις, που προσφέρουν υψηλότερη ικανότητα έλξης και ενισχυμένες ραφές. Η χρήση τους είναι κατάλληλη μόνο για χιόνι και πάγο (όχι διαβρωμένο).

RUD-SNOW SOCK υφασματινές αλυσίδες
 Πρόκειται για μία υψηλής τεχνολογίας υφασμάτινη κάλτσα ελαστικών αυτοκινήτου, που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. Σας προσφέρει την μέγιστη αντιολισθητική προστασία στο χιόνι αλλά και στον πάγο. Τα ενσωματωμένα μεταλλικά σύρματα που υπάρχουν στο ύφασμα προσδίδουν την αντιολισθητική προστασία, αλλά και την άνετη οδήγηση χωρίς κραδασμούς.

Ειδικά συστήματα
Spikes Spider QUICK ή Spikes Spider COMPACT Quick & Easy
Σoυ εξοικονομούν χώρο αποθήκευσης, όμως και η συναρμολόγηση τους είναι πολύ εύκολη. Είναι πολύ ανθεκτικές κατάλληλες για οδήγηση σε χιόνι και πάγο, αφού διαθέτουν ισχυρά πτερύγια με ατσάλινα καρφιά που «δαγκώνουν το χιόνι και τον πάγο προσφέροντας πρόσφυση και ένα ασφαλές ταξίδι.

Μην περιμένετε μέχρι να αναρριχηθείτε σε έναν χιονισμένο ορεινό δρόμο για να δοκιμάσετε τις αλυσίδες χιονιού σας για πρώτη φορά. Αν και είναι σχετικά εύκολο να τοποθετηθούν, η εξάσκηση είναι εξαιρετικά σημαντική. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία και επικοινωνήστε με τον προσωπικό της Autoplus εάν έχετε απορίες. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας σε όλη την Αθήνα, να ενημερωθείτε εκτενώς, να δοκιμάσετε τις αλυσίδες και να επιλέξετε την καλύτερη για το αυτοκίνητο σας.