Skip to content
Αλυσίδες Αυτοκινήτου Weissenfels autoplus

Αλυσίδες Χιονιού Weissenfels

Κορυφαία ποιότητα αλυσίδων χιονιού αυτοκινήτου από την Autoplus

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μπαίνουμε βαθύτερα στον χειμώνα και είναι η καταλληλότερη περίοδος για την προμήθεια αλυσίδων χιονιού κορυφαίας ποιότητας με την εγγύηση της #Autoplus.

Αλυσίδες Αυτοκινήτου Weissenfels

Οι παραδοσιακές αλυσίδες χιονιού Weissenfels ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου αλλά και σύμφωνα με τις ανάγκες σας διακρίνονται στις εξής:

Clack&Go New (Ι.Χ.)

Αλυσίδα χιονιού 9mm κατασκευασμένη για Ι.Χ. αυτοκίνητο από υψηλής ποιότητας χάλυβα, σφίγγει και κεντράρει μόνη της. Προσφέρει μέχρι και 30% μείωση των κραδασμών και προτείνεται για οχήματα εφοδιασμένα με σύστημα ABS. Διαθέτει νέο μηχανισμό εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, χάρις στην τεχνολογία Clack & Go™ η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για την απλότητα στη χρήση του.

Clack&Go Pro-Tech (Ι.)

Αλυσίδα χιονιού 9mm κατασκευασμένη για Ι.Χ. αυτοκίνητο από υψηλής ποιότητας χάλυβα με μαύρο φινίρισμα και πλαστικό προστατευτικό για τις ζάντες, σφίγγει και κεντράρει μόνη της. Προσφέρει μέχρι και 30% μείωση των κραδασμών και προτείνεται για οχήματα εφοδιασμένα με σύστημα ABS. Διαθέτει νέο μηχανισμό εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, χάρις στην τεχνολογία Clack & Go™ η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο μηχανισμός αποτελείται από ένα σύστημα οδοντωτών τροχών, απορροφώντας συνεχώς τυχόν χαλάρωση της αλυσίδας ενώ το όχημα κινείται, μέχρι να τοποθετηθεί τέλεια η αλυσίδα, εξασφαλίζοντας έτσι σταθερότητα και ασφάλεια.

Clack&Go SUV (4×4)

Αλυσίδες χιονιού κατασκευασμένες για τη νέα γενιά SUV – 4×4, με τέλεια εφαρμογή στα ελαστικά.
φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας χάλυβα με μαύρο φινίρισμα. Διαθέτει, επίσης, νέο μηχανισμό εύκολο και γρήγορο στη χρήση του, χάρις στην τεχνολογία Clack & Go™ η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσφέροντας άνεση και ασφάλεια τόσο κατά την τοποθέτησή τους όσο και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Klack&Go 9 Plus (Ι.Χ.)

Αλυσίδα για το χιόνι 9mm, προστατεύει τις ζάντες, σφίγγει και κεντράρει μόνη της και μειώνει τους κραδασμούς κατά 30%. Προτείνεται για οχήματα εφοδιασμένα με σύστημα ABS. Είναι κατασκευασμένη από σκληρό χάλυβα νικελίου μαγγανίου και με ειδικό μέγεθος κρίκου ανάμεσα στους συνδέσμους. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό ώστε να σφίγγει και να κεντράρει μόνη της.

Rex TR (4×4)

Παραδοσιακές αλυσίδες χιονιού κατάλληλες για 4Χ4 και pick-up διαθέτοντας εργονομική λαβή από καουτσούκ. Είναι εύκολες στην τοποθέτηση και έχουν υψηλή επαγγελματική απόδοση. Διαθέτουν σύνδεσμο τύπου “D” και μηχανισμό με αυτόματο κλείδωμα.

Weisshtech (Ι.Χ.)

Αλυσίδα 9mm προσφέρει μεγάλη άνεση στην οδήγηση χωρίς κραδασμούς για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Προσφέρει μέχρι και 30% μείωση των κραδασμών. Προτείνεται για οχήματα εφοδιασμένα με σύστημα ABS. Η αλυσίδα Weisshtech διαθέτει εργονομική λαβή από καουτσούκ και είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής ποιότητας με μαύρο φινίρισμα. Τέλος, διαθέτει μηχανισμό με αυτόματο κλείδωμα, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.