Skip to content
κουκούλες αυτοκινήτων autoplus

Κουκούλες Αυτοκινήτου Ενισχυμένες και Απλές

Οι κουκούλες αυτοκινήτου προστατεύουν το αυτοκίνητο παντός καιρού και τοποθεσίας.

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας όπου και αν βρίσκεστε!

Οι κουκούλες αυτοκινήτου προστατεύουν το αυτοκίνητο παντός καιρού και τοποθεσίας. Είτε σταθμεύετε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο, είτε πηγαίνετε διακοπές, η κουκούλα αυτοκινήτου αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας.

Αναλυτικότερα, οι κουκούλες για το αμάξι σας δημιουργούν ένα «τείχος προστασίας» από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, από τη σκόνη (την κοινή ή την αφρικανική), από ακαθαρσίες πουλιών και δέντρων (κουτσουλιές πουλιών, πατημασιές ζώων, ρετσίνι δέντρων, φύλλα δέντρων) που προσκολλούν στα τζάμια και στη λαμαρίνα των αυτοκινήτων και δεν βγαίνουν εύκολα τις περισσότερες φορές με κίνδυνο να τραυματίσουν την επιφάνεια που έχουν κολλήσει.

Εκτός από τα παραπάνω, οι κουκούλες αυτοκινήτου προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία είναι έντονη στη χώρα μας και προκαλεί φθορά σε όλο το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς όλα τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται το αυτοκίνητο ξεθωριάζουν και φθείρονται πιο εύκολα (λαμαρίνα, τζάμια, ρόδες, καθίσματα, σαλόνι αυτοκινήτου, μηχανή, λειτουργικά μέρη). Αυτό συμβαίνει καθώς από την πολλή ζέστη και την υψηλή θερμοκρασία υπάρχει υπερθέρμανση με αποτέλεσμα να προκαλείται φθορά και κατά συνέπεια μείωση του χρόνου ζωής ενός αυτοκινήτου.

Στην Autoplus θα βρείτε μία τεράστια γκάμα σε κουκούλες αυτοκινήτου που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα στις ενισχυμένες κουκούλες με extra επένδυση και στις απλές. Όλες οι κουκούλες είναι αδιάβροχες, έχουν τέλεια εφαρμογή και η εσωτερική τους επένδυση είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι.