Skip to content
ηλιοπροστασίες αυτοκινήτων autoplus

Ηλιοπροστασίες

Η εξωτερική ηλιοπροστασία ενισχύει την εσωτερική ηλιοπροστασία και προστατεύει τους υαλοκαθαριστήρες από σκόνη, φύλλα, ήλιο και υγρασία.

Εργαλείο προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας θα έχει πολλούς καύσωνες και γενικότερα υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από εμάς θα «υποφέρει» και το αυτοκίνητό μας από την έντονη ηλιοφάνεια που θα έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα όταν θα βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο να μην μπορούμε να αγγίξουμε καν το τιμόνι και να ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας.

Η λύση είναι απλή, πρακτική, γρήγορη και ακούει στο όνομα ηλιοπροστασία αυτοκινήτου.

Οι ηλιοπροστασίες του αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό μέτρο που μπορεί να διατηρήσει το όχημά σας σε καλή κατάσταση και να προστατέψει το εσωτερικό του από την επίδραση των ακτίνων UV και της υπερθέρμανσης. Μειώνουν σημαντικά την ακτινοβολία UV που εισέρχεται στο εσωτερικό, προστατεύοντας τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι από το ξεθώριασμα και τη φθορά.

Διαθέτοντας το πολύ ένα λεπτό για την τοποθέτηση της ηλιοπροστασίας, γλιτώνετε από τη δυσφορία που προκαλεί η υψηλή θερμοκρασία και την καθυστέρηση στις μετακινήσεις σας. Προστατεύετε ακόμη αποτελεσματικά τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου (ταμπλό, υφάσματα, δέρματα, πλαστικό) με τις εσωτερικές ηλιοπροστασίες αλλά και το εξωτερικό μέρος αν το ενισχύσετε και με εξωτερική ηλιοπροστασία για μέγιστη προφύλαξη.

Η εξωτερική ηλιοπροστασία ενισχύει την εσωτερική ηλιοπροστασία και προστατεύει τους υαλοκαθαριστήρες από σκόνη, φύλλα, ήλιο και υγρασία. Το χειμώνα δε οι εξωτερικές ηλιοπροστασίες προφυλλάσουν το αυτοκίνητο από το χιόνι, το χαλάζι και τον πάγο.

Στην Autoplus θα βρείτε εξαιρετικής κατασκευής ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου σε 6 διαφορετικές ποιότητες και διαφορετικά μεγέθη για μικρά και μεγάλα παρμπρίζ.